Ljepota

Dynamite – aktivator ugriza, recenzije i cijena, komentari, kako se to radi? Kupi sada,

za svaki ljubitelj ribolova, ide opet za lov, samo morate otići kući s dobrim ulovom. Ali ponekad se riba jednostavno ne grize, usprkos svim naporima. U tom slučaju, morate koristiti aktivator gristi Dynamite.

Što je dinamit?

dinamit aktivator ugriza je jedinstvena „pomoćnik” za ribara, koji je razvijen u laboratoriju LTD Fishingi. To će pomoći da privući ribu u radijusu od nekoliko kilometara. Vaše buduće ribe će se okupiti u jatima pronaći izvor mamac, čije korištenje je sasvim legalan i komponente uključene u sastavu, u potpunosti će se rastopiti u vodi bez štete za okoliš.

Prednosti dinamit

dinamit ima veliki broj prednosti koje će vam pomoći u procesu ribolov:

 • jednostavan za transport Pakirano u metalizirana paketu;
 • brzi odgovor;
 • privlači ribu s udaljenosti od nekoliko kilometara;
 • radi sa oba grabežljive i miran ribe;
 • Može podkashivatsya glavni mamac;
 • radi u svim vrstama spremnika;
 • učinak ne ovisi o dobu dana i vremenskim uvjetima.

‘H2> Sastav Dynamite

Pripravak Dynamite sadrži sljedeće komponente:

 • riba – glavni sastojak koji daje viskoznost tvari;
 • Grind bombona sastojci – daju određeni okus,
 • arome za okus kao čine prirodne tvari;
 • atraktanti – glavna struja komponenta koja povećava ribe krda nagona, smanjuje osjećaj straha

.

Rezultati istraživanja dinamit

Proizvođač je proveo brojna istraživanja, rezultat je uvijek isti – riblja jata plivati ​​na mjestu uporabe aktivatora ugriza

.

Kako se prijaviti Dynamite?

Ovisno o vrsti ribe koju želite namamiti, dinamit okidač ugriz može se koristiti u sljedećim uputama:

 1. mirno riba – miješati vrećicom ampulu sa standardnim mamac koji se koristi, dok ribolov u omjeru od 1 do 2 kg paketa;
 2. grabežljivog ribe treba tretirati s otopinom sami mamac, bez obzira na njihovo porijeklo (sintetički, prirodni);
 3. može se koristiti izravno s mamcem – pomiješati sadržaj paketa s bilo vodom, dip mamac na 1-2 sekunde. onda slobodno možete ga staviti na udicu i raditi ono što volite.

certifikate kvalitete dinamit

dinamit razvio patentiranu talijansku tehnologiju, te su prošli test ponoviti. Ima odgovarajuće certifikate kvalitete i dozvolu za distribuciju u našoj zemlji.

Gdje kupiti Dynamite?

Activator zagriza Dynamite je nemoguće naći u specijaliziranim prodavaonicama za ribolov, kao što vam omogućuje da zadržite minimalnu cijenu koja prelazi troškove komponenti za samo nekoliko bodova. Za korištenje mamac može priuštiti bilo tko.

Stručnjaci dinamit

Jurij Garmash, sportaš, ribar s 20 godina iskustva EM>

Ribolov isključivo od profesionalnih motiva. Za 20 godina pokušali smo mnogo različitih mamaca koji ni ne žele da ga zovu, jer je moguće da ide satima. Majka priroda ponekad igra s nama neku vrstu šale, a čak i kada je to super vrijeme za ribolov, a riba se malo, ako ona ne skočiti na obali, samo ne grizu. Stvar je u tome da u određeno doba stanovnici rijekama, morima i oceanima pogoršalo instinkte koji moraju biti glup da bi bio dobar ulov. To može biti učinjeno s aktivator Dynamite, što preporučujem svima koji su barem jednom u životu održava mamac.

Komentari kupaca Dynamite

Valentin, 29 godina, Moskva EM>

odlučio sam otići sa sinom na ribolov i nije htio uznemiriti u slučaju neuspjeha. Pokupila ugovaranju u dobi, ali je mamac ne može se utvrditi. Uzeo prvo slobodno pravo u trgovini, prijatelj je dao vrećicu dinamita. Unutar sat vremena moj sin uhvati prvu ribu u mom životu.

Eugene, 40 godina, Tula EM>

Ribolov za mene kao način smirivanja i udaljavaju od svakodnevnog života. Posebno zadovoljni s procesom, kada nije na mjestu. Za godinu hranio aktivator ribe dinamitom, i to gotovo hvata na udicu jata.

Marija, 35 godina, Saint-Petersburg EM>

Moj muž samo namamio svoju ribarsku. U početku otišla pogledati, a zatim je počeo aktivno sudjelovati, na kraju pretvorio se u entuzijast ribolovac i aktivno traže nove načine mami ribu. Nedavno je došao preko Dynamite, i odmah je shvatio da dosadašnje načine da jednostavno otpada. Učinak je nevjerojatno.

Dmitrij, 62, Tyumen EM>

Moja dob su prilično teško naći normalnu plaćeni posao, tako da ubiti što možete. Ribolov za mene je jedan od načina preživljavanja, ribe ili kuhati ili prodati. Za mene, naravno, moguće i na brodu s štap za ribolov odrijemati, ali ako ti treba novac hitno, zatim 1-2 velika riba nije posebno bogat. Sin mi je dao potaknuti grizu Dynamite, ja ne vjerujem puno, ali su doživjeli već u prvom ribolovu. Radost nije imala granica, sada kada sam uhvatiti što početkom tjedna.

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...