Ljepota

Handy Heater – mišljenja, cijena, gdje kupiti, ljekarna, je li vrijedno toga?

Ogroman grijač Handy grijač je soba grijač, spojeni izravno na utičnicu na zidu, ne zauzima puno prostora. Ali on je tako učinkovit i kako zagrijava prostoriju da upravlja čak i vrlo hladnu prostoriju da se zagrije na potrebnu temperaturu kako bi ih ugodno da se u.

Kako koristiti prijenosni grijač, dovoljno da se to pretvorilo u zidnu utičnicu i započeti prilagodbu termostata. Regulator termostat omogućuje provođenje kontrole temperature i ventilator s dvije brzine može biti odgovoran za cirkulaciju zraka u vašoj sobi toplo i istodobno vrlo udoban.

Kompaktni veličine uređaj nazvan Handy grijač omogućava kratkom razdoblju ispuniti sobu s toplom atmosferom. Hendi može biti lukav da obične utičnice. Teploventilyatory Handy grijača ima termostat i ventilator s dvije brzine. Zahvaljujući termostata na upravljačkoj ploči ovog električnog uređaja može se održavati na željenoj temperaturi s potrebnom stupnju, a ventilator se može prilagoditi ugodan protok zraka u sobi.

Osvrt na električni grijač Handy grijač

ne žele omogućiti električnih uređaja kako bi se izbjeglo plaćanje krajem mjeseca račune? Zahvaljujući centralno grijanje prostorije nisu grijani dovoljno?

U prošlosti velika i ujedno proždrljiv grijača – može naručiti na službenim stranicama proizvođača uređaja Handy grijač, koji je danas vrlo učinkovit termo-keramičke uređaj u vrlo kompaktnom kućištu, pomažući da se ugrijemo sve članovi obitelji.

Jeste li upoznati s zimskim problemima kod kuće?

Prijenosni veličina grijač za cijelu sobu Rovus se može spojiti izravno na utičnicu, a prostor zauzima najmanje. Međutim, njegov kapacitet je dovoljan za zagrijavanje sobi do 20m2, a tamo ćete naći toplu i udobnu atmosferu.

 1. Samo treba priključiti u. Handy bojler radi bez zajedničke žice i ne zauzimaju prostor podne obloge. Možete ga pretvoriti u bilo koju utičnicu izmjenične struje i gumb za spajanje. I odmah počinje zagrijavanje prostora.
 2. Trebate podesiti vrijeme rada. Zahvaljujući timeru možete točno obavi kontrolno vrijeme rada, i ventilator s dvije brzine može biti odgovoran za cirkulaciju zraka kako bi vaš boravak bio vrlo topao i istovremeno udobno.
 3. Toplo sve vrste prostora i kod kuće i na radnom mjestu. Sa samo malom grijač možete lako zagrijati kao veliki dnevni boravak i spavaća soba sobi. Možete jednostavno toplo i kupaonice. Ovdje djeca zahtijeva posebnu toplinu, a onda dolaze u pomoć ovog malog grijača.

Mnogi vlasnici garaže također vole ovaj grijač za zagrijavanje vašeg garažno mjesto. U poslovnim zgradama vi svibanj također su primijetili da se često koriste ove male grijalice.

Ovaj uređaj ne odlikuje samo učinkovitost, ali i maksimalna sigurnost.

Sve neugodnosti pozamašan i hladnih radijatora u prošlosti sada h4>

Ovaj grijač je inovativan način izrade rada. Uređaj Rovus možete pretvoriti bilo koju električnu utičnicu. To se uklapa način da udobno na zid, iz tog razloga, neće vam trebati da se spotaknuti ili bojati postavljanje. Udoban gumb za uključivanje / isključivanje omogućuje da spojite i odspojite uređaj pritiskom na uobičajene tipke. Nakon što se okrenuo na tebe može podići digitalni temperaturu zaslona, ​​crablouse u granici 15-32 stupnjeva, pitajte veliki ili mali, brzina vrtnje ventilatora i instrument može učiniti sve ostalo. Tih i nenametljiv način, on će zagrijati prostoriju na potrebnu temperaturu. Ako postoji potreba da se može unaprijed programirati na uređaj u automatskom načinu rada je isključen.

Glavne prednosti uređaja

Uzmite u obzir glavne prednosti običnih grijača:

 1. Može se priključiti izravno na utičnicu – ne postoji niti jedan žica
 2. Postavite ugodnu temperaturu u rasponu od 15 do 32 stupnjeva.
 3. Timer za programiranje (12 sati).
 4. s LED zaslon.
 5. Postoji nekoliko brzine ventilatora.
 6. Možete uzeti zajedno za vožnju.
 7. Mala veličina može uštedjeti prostor.

Osim toga, to je stvarno ekonomično, kao što se može konzumirati vrlo malu struju, ako ga koristiti svaki dan-to jest, može koštati nekoliko centi.

Karakteristike grijač Handy grijač

razmotriti osnovne karakteristike grijača:

 • Kućište je izrađeno od toplinski otpornog plastičnog
 • Odnosi se termo navijača
 • Keramički grijač detalj
 • Uređaj ima snagu od 370 W
 • Dostupno zaštita od pregrijavanja
 • napon 240V dosegne
 • Kontrola je moguće sa zaslona
 • Postoji mogućnost regulacije temperature
 • Tu je brojač
 • na raspolaganju korisnicima nekoliko načina upotrebe

Kao što možete vidjeti karakteristike to prije nije puno, ali uspoređujući sa sličnim uređajima, ovo je kompaktna veličina, mogućnost grijanja velike prostorije i tako dalje.

Što sastoji se od Handy bojler?

Uz sve ove prednosti, ovaj uređaj Handy grijač ima sljedeće:

 1. sigurno dio zagrijavanje keramike ohladi na plastično tijelo,
 2. Ekonomska mogu konzumirati struju za svakodnevnu uporabu.
 3. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, uređaj može biti u bilo kojoj prostoriji, čak i malom kutku stana ili ureda;
 4. Automatsko upravljanje tip je dostupan;
 5. Uređaj može biti izravno povezan s izlazom;
 6. ima nekoliko prilagodbe brzine;
 7. Prijenosni veličine, velikog kapaciteta, mirno i istovremeno vrlo siguran.

Gdje kupiti Handy grijač

Ako se odlučite za kupnju ovog prijenosni grijač, a zatim savjetuje vam da napravite izbor iz službenog proizvođača web stranica. Tu možete naći glavne prednosti i karakteristike ovog svestranog i višenamjenski uređaj. Vi ćete biti iznenađeni na mogućnosti ovog električnih aparata.

& nbsp;

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...