Ljepota

MagnuFuel – mišljenja i cijena, službena stranica, gdje kupiti

Vrijeme kada je litra benzina košta 20 centi, ali o spašavanju misao samo „pravo” su dugo gone. Trošak goriva iz godine u godinu, tuče svoje evidencije, te uključivanje pumpe je ostalo samo u sjećanju vozača s iskustvom. Problem je vrlo ozbiljan, a tu je i oglašavanje, od kojih nema izlaza, preporuča kupiti poseban uređaj – ekonomajzera „MagnuFuel”. Proizvođač jamči ne samo poštivanje prirode, i 20% potrošnja goriva. Kako opravdano bi takva kupnja, danas ćemo ga istražiti.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

& nbsp;

Kratak pregled MagnuFuel

Radovi uređaj je zapravo vrlo jednostavna. „Petrol ulazi u komoru za izgaranje nije izravno nego kroz sustav magnetskih polja s poznatim parametrima, generira dvije moćne neodimijskim magnetima. Zbog ove smjese goriva‘razrijediti’, a to postaje mnogo više tekućine, a njegove molekule su u nekom smislu” oborio „Time je uvelike povećava učinkovitost motora i izgaranje odvija uz mnogo veću učinkovitost i značajnog smanjenja u udjelu otpada”. Kao što je navedeno na web-mjestu proizvođača.

& nbsp;

Instalacija i konfiguracija MagnuFuel

proizvođač tvrdi da je uvođenje novih predmeta ne predstavlja nikakve poteškoće i traje samo 15-20 minuta. Za to vam je potrebno „samo” popraviti mali okvir na crijevo za gorivo (sveobuhvatne upute uključen). Također imajte na umu da je uređaj mora raditi u potpuno autonomne način i ne zahtijeva nikakve dodatne održavanje.

& nbsp;

mogućnosti, prednosti i nedostaci

Prema proizvođaču

  • Spremanje 20-25% goriva.
  • Smanjenje štetnih emisija u atmosferu.
  • Povećanje snage pogonskog sustava vozila.
  • Pojednostavljivanje rutinsko održavanje.
  • smanjuje opterećenje motora i svjećice.

Identificirali smo MagnuFuel

Plusminuszero uštede toplivoprovoda učinkovitost treba dodatno nezavisnu provincebased brzinu i upravljivost ispitnog machinevision probleme prilikom instaliranja nekih uvezenih automobila (vjerojatno)
smanjenje emisija štetnih plinova u atmosferu (potvrđeno instrumentalni ispitivanje) Neadekvatno upravljanje sustavom u nazočnosti velikog broja elektronski oborudovanietorg niska cijena ustroystvami traži vozača da imaju određene vještine neovisnog sporchissimo s mnogim automobilima u najrazličitijim proizvoditelyami visoku vjerojatnost izravnu kupnju krivotvorene robe (kada je kupio u trgovini na malo trgovini mreže) autonoman rad bez vozača intervencije

Recenzije stvarnih kupaca MagnuFuel

  • Anatolij (Datsun, automobil oko godinu dana). „Opijen oglašavanja kružni, koji je bio u blizini na tržištu. Kupio. Stavite sebe. Idem oko 3 mjeseca. Potrošnja benzina je smanjen, ali je još uvijek vrlo malo. Testirajte se na”.
  • Maxim (Lada Priora sa službenih trgovca). „Put MagnuFuel uvjeren konzultant. Iako nije razočaran, ali ne i osobito nadahnuta. Djelo, ne tražeći dobro jesti. Međutim, na benzinskoj postaji sad ćemo posjetiti ne tako često.”
  • Edward (Škoda Rapid, kupio s njim i popravljena nakon nesreće). „Kutija stvarno radi -.. Volim ga stavi, međutim, sto”
  • Victor (Volvo jedan od starih verzija). „Je li agresivan, ali učinkovitost br Kako na benzinskoj postaji i goriva, a cijela ušteda – napuhani”.
  • Petar (VAZ 2121, 4 godine). „Potvrditi, rekao je Victor je potpuna glupost. Obećana puno, ali ništa. Misao da spasi, ali samo uzalud bacili novac. To je sramota”.

Video recenzije iz mreže

Dragi čitatelji, a možda i korisnici proizvoda! Mi bi rado čuti vaše mišljenje o MagnuFuel proizvoda. Mi bi bili zahvalni za bilo kakve informacije.

& nbsp;

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...