Ljepota

Silane Guard – tekuće staklo, mišljenja, cijena, gdje kupiti, ljekarna, je li vrijedno toga?

Zahvaljujući znanstvenim otkrićima i intenzivnom razvoju automobilske industrije, tehnolozi su proizvedene jedinstvenu novu tvar – tekućina silan stakla straže. Premaz za manje od pet godina stekao kultni status. Proizvod je bio u stanju cijeniti potrošača gotovo u cijelom svijetu.

Proizvod se koristi za izradu zaštitni sloj na površini tijela, a spada u kategoriju pripravaka dvokomponentne. Nakon miješanja, materijal ne pohranjuju. Stoga, ako se tijekom rada postoji mnogo rješenja, morat ćete se prilagoditi, inače će očvrsnuti.

Tako se proizvod

Primijeni silan Guard tekućeg stakla isključivo u svrhu bojanje površinskih dijelova tijela. Proizvod se nanosi na područja koja ne dopuštaju prašine i izravne ultraljubičasto zračenje. Pri niskim temperaturama zabranjeno koristiti smjesa. Isto tako prije nanošenja šminke, trebali provesti probnu aplikaciju na maloj površini.

što je zabranjeno pokriti s tekućinom

 • elemenata koji se sastoji od plastike,
 • detalji isklesani na njemu, ili krom;
 • branik;
 • Gaburici, svjetla, bočna svjetla, prozori i drugi stakleni proizvodi.

Ako u tom procesu, Wilson je silan straže slučajno udario jedan od tih objekata što prije obrišite površinu čistom vlažnom krpom. Prilikom čišćenja preporuča se koristiti vlakana ili mekom spužvom.

U vrijeme završetka premaza tijela potrebno u bliskoj budućnosti napraviti poliranje automobila u prostoriji u kojoj se nalazi dobro prozračivanje ili puno sustava Windows koja može biti otvorena za ventilaciju. Zapamtite, kemijski učinak nastaje odmah nakon otvaranja spremnika. Imajte tekućeg stakla za automobile Willson silan straže u otvorenom je zabranjeno. Nakon primjene, ostaci nisu ponovno.

Ako nakon korištenja sastav s lijeve strane, opet se ne koristi

pohranu zatvorene spremnike preporuča korištenje prostora, pri čemu je raspon temperature ne prelazi 40 ° C. Također, ne treba dopustiti zamrzavanje smjesu. Kako bi se izbjeglo curenje, trebate spremiti materijal u uspravnom položaju i izbjeći izravne sunčeve svjetlosti. Nakon korištenja cijeli pripravak, spremnik tekućeg stakla silana Guard koristi.

Što je tekućina stakla silan straža

Sastav materijala uključuje sljedeće komponente:

 • polimer komponente po silana;
 • ulje topljive komponente;
 • element koji doprinosi skrućivanja.

Najveća vijek trajanja proizvoda od datuma proizvodnje je 5 godina.

Što je uključeno u Wilson straže:

 1. Boca s tekućeg stakla za auto Willson silan straže.
 2. Spužva u aplikator, koji je aplikacijski sloj.
 3. Tu maramice su dizajnirani za brisanje.
 4. Da bi se osiguralo da proizvod nije oštećen koža u paketu je zaštitni lateks rukavice.
 5. Također, obavezno upute za uporabu detaljno sve postupke koji se može obaviti s materijalom.

Upute za uporabu silan garde

U pravilu, postupak poliranje automobila uzima puno vremena, a rezultat poliranja možda neće opravdati očekivanja. Nakon raspršivanja proizvoda, potrebno je još većom brzinom da trenje tekućinu u površinu tijela koji zahtijeva mnogo truda.

Što se tiče proizvoda Silangan, ovaj materijal je vrlo jednostavna. Ovdje glavna stvar čuvati sve upute proizvođača. Prije svega, potrebno je pažljivo očistite površinu tijela i pustiti da se osuši.

Kako se tijelo nakon poliranje stakla

Treba napomenuti da bi se postigla najbolja izgled automobila prije nanošenja proizvoda za korištenje umjetne gline od istog proizvođača. Korisničke mišljenja o tekućeg stakla na auto izdvojiti da je prskanje tekućina je vrlo povoljno na temperaturi od 25-30 ° C, a bez izravnog izlaganja ultraljubičastom svjetlu. U takvim uvjetima, smjesa dostigne mekan i očvrsne i brzo.

Jedna komponenta sastava preporučuje se primjenjivati ​​odmah po cijelom tijelu, a pojedinačno – prva krila, onda se vrata, hauba i konačno krov. Tako da je moguće izbjeći neugodnosti u procesu, u završnu fazu poliranja.

Korak po korak upute silan straža

 1. Nositi zaštitnu opremu i rukavice.
 2. Pažljivo RUB suhom krpom koja ne ostavlja dlačice površine, koji je namijenjen za rukovanje.
 3. Pripremite aplikator, a zatim se primjenjuju na njih monolitni sloj materijala. Nemojte škrtariti na proizvodu, premaz mora naučiti da se baci bez razmaka.

To je važno obratiti pozornost na lica aplikator, jedan od njih ima sivu boju, drugi bijeli. Prekriven je prvi strani.

 1. Dalje, trljati staklo tijelo tekućina. Provjerite meke pokrete bez jakog pritiska. Važno je da izbriše cijelu površinu.
 2. Nakon što je stvaranje štite tijelo treba čekati oko 7-10 minuta, tako da je sloj potpuno osušio. Kada je površina nabaviti bijeli, malo bez sjaja boje, možete nastaviti na sljedeću fazu.
 3. Sjaj i pjenušava učinak daje vozilo brisanjem premazane površine silan Guard (silan), posebni tkanina koja dolazi s tekućinom.
 4. OL>

  Jedan paket silan straža tekućina stakla će biti dovoljno za 3-4 aplikacija na modelu srednju limuzinu. Nakon poliranja nije preporučljivo provesti čišćenje beskontaktne tjedan dana. Ovaj period je potrebno kako bi se osiguralo da je sloj stekao željenu gustoću i čvrsto fiksiran na površini automobila.

  Ako u potpunosti u skladu sa svim pravilima navedenim u korisničkom priručniku za Wilson tekućeg stakla, proizvod redovito će služiti 1 godina ili 22 motora.

  obloga dirt-, voda – i prljavštine učinak odbijanja

  Treba napomenuti da je zaštitni materijal može se primijeniti na jednom istom mjestu nekoliko puta da biste dobili višeslojnu strukturu. Često proizvođači takvih proizvoda tvrde da sljedeći sloj može ili ne mora donijeti bilo koji rezultat ili naškoditi prethodne. Uz tekuće staklo silan straža sve potpuno pogrešno, premaz u mogućnosti poboljšati stupanj zaštite i učinak sjaj.

  Prilikom izrade slojevitu zaštitu treba držati u vremenskom intervalu nakon primjene svakog sloja. Vrijeme potrebno za očvršćivanje. Između prvog i drugog intervala treba biti najmanje 12 sati, između 3-4 -. 24 i sl

  ‘H3> Prednosti i nedostaci tekućine silana stakla Guard

  tekućeg stakla silan straža postoje mnoge pozitivne aspekte, najvažnije prednosti korisnika su sljedeće:

  1. Ekonomična potrošnja. Jedna boca 95 ml dovoljan za primjenu na 3-4 slojeva jednog osobna vozila.
  2. Produkt, osim zaštitne funkcije, a služi odbija vodu koji sprečava koroziju.
  3. Tekućina lako se nanosi, je fiksna i čini uniformu, monolitni sloj, čak i ako je da se primjenjuje 5 puta.
  4. U usporedbi s istim materijalima, tekuće staklo silan straža ima prosječnu vrijednost …., kada je cijena drugih proizvoda do ….

  Korisnici također ukazao na nedostatke u nokte:

  1. Kada otvorite bocu, postoji potreba da se koriste cijeli dio, jer je brzo postaje neupotrebljiv.
  2. Nemoguće je nositi automobil na otvorenom, prašina je teško postići dobar rezultat. Samo u zatvorenoj prostoriji, stroj će izgledati savršeno.
  3. Proizvod nije zastupljena u slobodnoj trgovini, ali na raspolaganju za red u online trgovine kozmetike. Prodaja im Evropske distributeri kineske web stranice Aliexpress i privatni posrednici.

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...