Smartwatch V8 - sat, službena stranica, kupi sada, recenzije, cijena
Ljepota

Smartwatch V8 – sat, službena stranica, kupi sada, recenzije, cijena

Gadgeti je tehnička sredstva za pojednostavljenje života osobe, omogućujući

vam da održi tempo. Takvi uređaji su pametne satove. U ovom članku ćete saznati o kakvoj se gadget kako koristiti i kako odabrati.

Pametni sat

Pametni telefon nije samo komunikacijski alat, ali i važan uređaj koji vam omogućuje da budu svjesni bankarskog poslovanja,

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

promjene u tečajevima, brojanje kalorija, itd njegova jedina mana je veličina. Zbog velikih dimenzija nije uvijek prikladan za korištenje. Pametni sat je lako riješiti ovaj problem, kao što pretpostavljaju neki od funkcija smartphone i oni su lako raditi.

Što je SmartWatch?

Pametni sat Smart Watch je mini – računala, nosi na ruci kao jednostavan sat. Oni preuzimaju određene funkcije pametnog telefona. Osim činjenice da satovi su kronograf, odnosno odrediti vrijeme, uređaj prikazuje poruke na pametnom telefonu, e-poštu, obavijesti od banke i sl korisnike koji preferiraju komunicirati dopisivanje, posebnu pozornost treba obratiti na Smartwatch ima pogled poruke i odgovarati na njih bez trošenja mnogo vremena. Pametni satovi također nude Vam mogućnost slanja glasovnih poruka. To nije sve funkcije tih uređaja. Više informacija će se dati u nastavku.

Upute o korištenju Smartwatch V8

Pametni sat je lako upravljati. Glavna stvar – da znaju upute:

 1. Prva stvar za učiniti je kupiti mikro SIM karticu bilo mobilnih operatera. Ona bi trebala biti s interneta, ne manje od 1 GB.
 2. U početku, kartica umetnuta nije sat i telefon. Ova manipulacija pomaže da se aktivira. Treba djelovati u skladu s uputama, koje će uključivati ​​na karti. Obvezno manipulacija – onemogućiti lozinku. Ako nije potrebna obavijest o operateru, a oni su osobe s invaliditetom, a sve mailing.
 3. nadopunjavanje računa kartice je garancija njegovog rada. Novac mora biti u skladu s tarifnom planu.
 4. Završna faza aktivacije sati je instalirati SIM karticu. Ako korisnik nije sve ispravno, u skladu s uputama, na zaslonu će se prikazati dvije strelice.

Kako postaviti pametne sat?

Za konfiguriranje uređaja, postupite na slijedeći način:

 1. Na pametnom telefonu ili tabletu skinuti posebnu aplikaciju. Njegovo ime SeTracker. Možete ga preuzeti u App Store ili Google Play;
 2. Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

  preuzeti program instaliran i počeo;

 3. popunjavanja polja nakon otvaranja sučelja. Obavezno unesite administratora računa pametni telefon ili tablet koji je vezan na uređaj; broj telefona i lozinku zahtjeva s potvrdom.

Zatim, korisnik odabire sve značajke koje su mu potrebni.

Gdje kupiti pametni sat pametni sat?

Za kupnju pametni sat na dva načina:

 1. U specijaliziranim prodajnim mjestima gadgeta. U tom slučaju, korisnik može se upoznati s proizvodom, tj da ga dotaknuti, isprobati, turn-off i još mnogo toga. Loša strana takve kupnje je visok trošak sati. Prodavatelj leži u cijeni, ne samo vrijeme nego i najam, troškovi održavanja prostora, plaće, itd.
 2. Kroz online trgovine. Prednost takve kupnje je cijena. To je znatno

  niža od cijene uređaja, koji se prodaje u konvencionalnim trgovinama. Nedostatak -. Vjerojatnije da se bave beskrupuloznih prodavača i kupiti slomljena ili neispravan proizvod

Značajka pametan gleda Smart Pogledajte

Ako govorimo o tome kako odabrati pametni sat Pametni sat, najprije morate odlučiti što im je potrebno. Ovaj uređaj je prikazan u nekoliko kategorija za korisnike s različitim potrebama:

 1. za aktivne ljude vodećih zdravog načina života;
 2. za poslovne ljude, bankare i druge poslovne ljude;
 3. za ljude koji prate modne vijesti, modnih marki, etcD.

Nakon što ste napravili svoj izbor kategorija, morate znati karakteristike sredstvo za dobivanje kvalitetne i funkcionalne uređaj.

Funkcija

Postoji nekoliko ključnih značajki većine pametnih satova.

‘H4> Mjerenje tlaka i puls H4>

Uz pomoć pametnih satova može mjeriti broj otkucaja srca u minuti i monitor tlaka, što je posebno važno za hipertenzivnih i krvnog tlaka.

GPS tracker h4>

Uređaj određuje položaj vlasnika na telefon. Ova funkcija je važna za roditelje, gledajući svoju djecu.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Fotoaparat h4>

Kamera na Smartwatch omogućuje brzo ugriz fotografija i snimanje videozapisa.

Funkcije smartphone h4>

Pametni satovi mogu preuzeti neke funkcije smartphone:

 • pregledavati poruke primljene na pametnom telefonu ili društvene mreže, a odgovor na njih;
 • dolaznog poziva na pametnom telefonu ili tableta ili njihovih odbacivanja;
 • gledanja pisama putem e-maila;
 • slanje glasovnih poruka;
 • kontrolu glazbe: igrati i preuzimanje pjesme;
 • alarm koji mogu kontrolirati svjetlost i duboku fazu sna, ako noću, oni su na mojoj ruci;

‘H4> Navigator H4>

Uz sat možete razumjeti kako se kretati u određenom smjeru.

Funkcija za ljude vodeći zdrav stil života ​​h4>

Za ljude koji se brinu za svoje zdravlje, pametni satovi nude sljedeće značajke:

 1. count učinio za taj dan koraka;
 2. brojanje kalorija konzumira.

‘H3> Dizajn

Izbor Izgled sat do nedavno, korisnik imao malu vrijednost. Proširenje dizajnu uređaja korisnicima dopušteno uzeti u obzir pri kupnji Pametni sat. Klasični stil satova s ​​prave kožni remen, crna stakla i metala tijela i užitak sljedbenika luk poslovanja u odjeći. Sportski sat stil prikladan za ljude vodećih aktivan stil života.

‘H3> Zaštita od prašine

i vlage

Vlaga i prašina su glavni neprijatelji pametnih satova. Oni mogu pokvariti izvedbu uređaja ili njegov izgled, tako da prilikom odabira trebate obratiti pažnju na to kako zaštiti Smart Watch. Da biste saznali više o tome je moguće da kod koji je naveden u tehničkim karakteristikama. On je na popisu kao IP. Ova pisma slijede brojevima. Prva znamenka je zaštita od prašine i od vlage. Najbolji pokazatelj prašinu označena je brojevima 6.It štiti od najmanjih čestica prašine. Ako antiplague pokazivača Slike 5 i 6, uređaj se može tuširati. Ako zaštita od vlage zabilježen brojkama 7 ili 8, to je moguće plivati ​​zajedno sa svojim satom.

Zaslon Smartwatch V8

Kada odaberete ovu mini-računalo koje je potrebno obratiti pozornost na njegovu zaslonu. Važni pokazatelji u ovom monitoru su boje i senzor.

zaslon u boji dostupan je u nekoliko verzija:

 1. Monochronic – ovaj zaslon pomaže štednje baterije. Kontrolni sat u ovom slučaju provodi se vanjskim tipkama.
 2. Boja – zbog ovog prikaza, slika je realna. Nedostatak je da je baterija uređaja sa zaslonom u boji sjedi brzo i oštrinu slike i njegova svjetlost se gubi u lijepom vremenu.

Prisutnost senzora prikaz:

 1. Dodirni zaslon uređaja s takvim zaslonom je pogodan za rad. Negativna stvar je da ako imate pukotine i ogrebotine na zaslonu će se značajno utjecati na njegov rad.
 2. Nedostatak senzora na zaslonu – u ovom slučaju, uređaj za upravljanje kontrolira vanjske tipke. Zbog toga korisnik mora potrošiti puno vremena za prikaz poruka, e-poštu, itd Prednost ovih pametnih satova je da su dugi radni period.

‘H3> remen

suzdržanost pametnih satova može biti plastični, kože ili gume. Alat može imati metalnu narukvicu. Neki proizvođači proizvode svoje proizvode s dodatnim setom remena. Prednost, preporučujemo gumene ili kožne trake. Oni ne izazivaju alergije i ne nadražuju kožu.

‘H3> baterija’ / H3>

Ako govorimo o tome kako odabrati pametne gledati, Pametni sat, posebnu pažnju treba posvetiti baterije. Ako govorimo o osnovnim uređajima uz minimalan skup funkcija, operativni period trajanja je 2 godine. Tada će morati biti zamijenjena. Neki proizvođači opremiti svoje uređaje sa zaslonima spremanje elektroničke mobitel. Zbog toga, baterija će trebati punjenja oko 1 put u 5 dana. Ako je ekran ima malu veličinu, onda sat može biti operiran u aktivnom stanju oko 3 do 25 sati.

Od velike važnosti je punjač luka. Na nekim modelima je posebno dizajniran za pametne satova. Ostali modeli imaju standardni USB priključak. Prednost preporuča dati posljednju punjač. U slučaju kvara neće imati problema s njegovom zamjenom.

Top modeli pametnih satova

suvremenog tržišta predstavlja broj modela pametnih satova. Takav veliki izbor zbunjen korisnika, pa su stručnjaci razvili vrh najbolje modele tih uređaja.

Smart djeca gleda

Pametni satovi za djecu dopustiti roditelj pratiti položaj svoje djece i odmah kontaktirati ih. Dakle, mame i tate mogu shvatiti što je uređaj za izabrati za svoje dijete, ovaj članak pokazuje top najbolje modele.

‘H4> Smartwatch V8 H4>

Troškovi takvih uređaja s. Sati Prednost je da RAM se može povećati do 32 GB. Jedna od prednosti možete istaknuti prisutnost 2G internet, diktafon, itd To je jeftin i kvaliteta može u potpunosti zamijeniti smartphone. Kontra sati je spor internet, nedostatak slušalice i brzu potrošnju baterije.

‘H4> Smartwatch V8 H4>

Cijena varira od. Prednosti sati da memorija može se proširiti do 32 GB, dobre akustike, mikrofon i sposobnost da biste uređaj koristili kao smartphone. Od minusa može istaknuti one trenutke koje je ekran je teško vidjeti u lijepom vremenu, tipkovnica je nespretan za korištenje i siromašnih Bluetooth.

Pametni sat Q100 h4>

Ovaj uređaj ima tipku SOS i GPS tracker. Zaslon prikaza sata je opremljen senzorom. Neke sobe s uređajima mogu biti kratke pozive i čine takvima.

Satovi Smart p60 h4>

cijene u rasponu od. Takve sat podršku sim kartice svih operatera. Oni su opremljeni s dodatnim funkcije „otajstvo žice” koji omogućava roditeljima da čuju sve što je rekao svoje djece. Baterija treba ponovno napuniti 1 put po 4 dana. Nedostaci tih sati.

Pametni sat Q90 h4>

cijena uređaja je u rasponu od. Gledajte je opremljen s velikim zaslonom osjetljivim na dodir, što je jedan od njihovih glavnih prednosti. pronađeni su kontra stručnjaci.

Pametni sat Q50 h4>

Cijena uređaja u rasponu od. Prednosti sati da se mogu dostavljati obavještenja na smartphone ili ih dobiti na velikim udaljenostima. Negativno – imaju dobnu granicu od 2 do 6 godina

.

Pametni satovi za odrasle

Pametni sat za odrasle također imaju veliki izbor modela. Ispod ćete naći najbolje od njih.

Pametni sat Q80 h4>

cijena uređaja je u rasponu od. Dostojanstvo sati je visoke kvalitete, koristiti s low-cost pametne telefone i prisutnost gumb SOS. Nedostaci nisu bili otkriveni.

Pametni sat W8 h4>

cijena uređaja -. Glavna prednost satova je da se može raditi kao smartphone, a bez njega. Uređaj ima značajan nedostatak – nije vodootporan

.

Pametni sat Q90 h4>

Cijena varira od. Uređaj ima veliki zaslon s senzorom. Kontra sati nisu otkriveni.

Omiljeni proizvođači pametnih satova

Proizvođači pametnih satova je također vrlo mnogo, ali prednost treba dati samo pouzdanim i pouzdanih marki.

Samsung

Tvrtka proizvodi pametnih satova, klasični i sportski stil. Među modelima marke može pronaći uređaj s 3G internet. Uređaj je opremljen sa zaslonom osjetljivim na dodir, ali je prsten oko nje koji možete uviti, mijenjanje stavke izbornika. Pametni sat je opremljen sa standardnim skupom funkcija. Njihov glavni nedostatak je da baterija traje samo nekoliko dana.

‘H3> Sony

Smart satovi ove marke imaju maksimalni stupanj zaštite od vlage i prašine. Glavni nedostatak je da uređaj nije opremljen mjerenje pulsa.

‘H3> Casio

Ova tvrtka proizvodi pametnih satova, opremljene s baterijom koja drži zadužen za dugo vremena. Uređaj ima standardni set funkcija, osim za monitor otkucaja srca. Može se kupiti samo u specijaliziranim prodajnim mjestima.

‘H3> LG’ / H3>

Uređaj ovog proizvođača potpore 3 i 4G Internet, kao i nano SIM karticu. Pogledajte podržava standardni set funkcija. Među nedostatke troše veliki ekran veličine i brzu potrošnju baterije. Baterija traje jedan dan.

Apple

Glavni nedostatak pametnih satova marke je njihova visoka cijena. Inače ne postoje kontra. Uređaj je opremljen s velikim zaslonom osjetljivim na dodir i zaštitnim staklom. Može se koristiti sa iPhone ili ne.

‘H3> Asus

Ovaj uređaj je opremljen sa zaslonom tvrtka monochrone. Na strani su gumbi za kontrolu sat. Proizvođači su zbrinuta brzo punjenje baterije. U samo 15 minuta možete povećati vijek trajanja baterije od 0% do 60%.

‘H3> Pebble

Pametni satovi iz ove tvrtke, naći ćete dobar omjer cijene i kvalitete. Niske cijene uređaja ne utječe na njegovu učinkovitost. Gledajte je opremljen sa zaslonom u boji, a baterija traje 4 dana.

‘H3> Polar

Ovaj proizvođač proizvodi pametne sat za ljude vodećih aktivan stil života. Uređaj je opremljen s funkcija zaštite od prašine i vlage. Baterija s aktivnim radom znači dovoljno za 2 dana.

Motorola

Tvrtka proizvodi mali i elegantan pametni sat, opremljen strappy srebrnoj i crnoj boji. Glavni nedostaci modela je da obavijesti dolaze sa zakašnjenjem i za punjenje baterije su dnevno.

Pametni sat je jedan od najboljih uređaja koji djelomično može zamijeniti smartphone. Uređaj je dostupan za odrasle i djecu. Roditelji to pomaže za kontrolu kretanja i dijete i njegovu komunikaciju. Pametni satovi su veliki za aktivne i poslovne ljude.

Dunja Vinković

Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden.

Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo.

Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni'

Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

You may also like...